432889276_947696850058565_2506147694900106449_n (1)

Είναι αυτονόητο ότι πάντα θα είμαι δίπλα στο Σύλλογο, πάντα θα βρίσκομαι στην υπηρεσία της πόλης μας και των ανθρώπων της

Χθες 25 Μαρτίου, ημέρα υπερηφάνειας για όλες και όλους μας, ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα, καθώς ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτας “Ο Σκουφάς”, ένας Σύλλογος με μακρά και σημαντική διαδρομή στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας, με ανακήρυξε επίτιμο μέλος του.

Με τίμησαν ιδιαίτερα τα λόγια της Γενικής Γραμματέα του Συλλόγου, Ελένης Μπανταλούκα, η οποία ανέφερε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αγόρευση ενός μέλους μας ως επίτιμου. Είναι η βουλευτής κυρία Όλγα Γεροβασίλη, που στηρίζει τον Σύλλογό μας. Που συνέβαλε ουσιαστικά στην ανακαίνιση της πνευματικής στέγης του Συλλόγου μας και την ευχαριστούμε θερμά προς τούτο”.

Από την πλευρά μου συνεχάρην τον Σύλλογο για την επετειακή εκδήλωση με θέμα “Οι γυναίκες της Επανάστασης του 1821”, διότι ανέδειξε ότι η Επανάσταση δεν ήταν μόνο ανδρική υπόθεση αλλά και γυναικεία υπόθεση και ευχαρίστησα το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του Συλλόγου και την Επιτροπή που επέλεξε να με τιμήσει. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο Ίδρυμα Ωνάση για τη δωρεά με την οποία ανακαινίστηκε η αίθουσα του Συλλόγου.

Είναι αυτονόητο ότι πάντα θα είμαι δίπλα στο Σύλλογο, πάντα θα βρίσκομαι στην υπηρεσία της πόλης μας και των ανθρώπων της.